Regina vacanţelor tale 

Grădina Zoologică

Grădina Zoologică Ploieşti a fost înfiinţată de mai bine de 3 decenii şi are o suprafaţă totală de 16ha. Ea găzduieşte un număr de peste 60 de specii şi este o parte integrată a Parcului Memorial Constantin Stere.

 

 

Colecția de animale cuprinde peste 60 de specii cum ar fi: leu african, jaguar, cerb carpatin, iac, kiang, pasăre Seriema, pasăre Screamer, raton, babuin, tigru siberian, pekari și lup cenușiu. 
 
Dintre vedetele Grădinii Zoo Bucov amintim: un superb exemplar de tigru alb, pe nume Beligan, primit de la Circul Globus București, camilele Nadia, Ali și Clea, familia de maimuțe babuin și urșii bruni Andreea și Cati.  
 
În incinta grădinii zoo se află și Căsuta bunicii, obiectiv care reproduce o gospodărie tradițională și unde copiii pot admira animale domestice precum: oi, găini, rate și capre.   
 
Începând cu luna martie și continuând până în luna decembrie, vizitatorii pot participa la numeroase evenimente organizate de Administratia Parcului Memorial "Constantin Stere", evenimente precum: Ziua fericirii, Ziua apelor, Ziua arborilor, Ziua sănătății, Ziua tătăicilor, Ziua jocului, Ziua artelor, Ziua bunicilor și multe altele.
 
Unul dintre cele mai îndrăgite evenimente este Noaptea la Zoo, eveniment ce cuprinde numeroase spectacole și surprize în fiecare an.
 

Adresa: Parcul Memorial ”Constantin Stere” Bucov, Str. Dacia, nr. 11, Prahova (Pentru a vedea unde se afla intra aici.)

Tel: 0244.275.972

Website: www.zooploiesti.ro 

 

PROGRAM

luni - vineri: 09.00 - 18.00 (ieșire din grădina zoologică la ora 19:00)
sâmbătă - duminică: 09.00 - 19.00 (ieșire din grădina zoologică la ora 20:00)

 

VIZITARE GRĂDINA ZOOLOGICĂ :

  • adulţi: 10 lei/persoană;
  • copii (5-14 ani): 5 lei/persoană;
  • copiii sub 5 ani au intrarea gratuită;
  • 1 adult și 2 copii: 17 lei
  • 2 adulți și 2 copii: 20 lei
  • grup organizat, minim 10 persoane: reducere 10% la tariful standardPARCARE: 7 lei/auto/zi;PESCUIT: 100 lei/persoană/zi;

Hartă Ploiești

Newsletter
Unitatiti de cazare:
Localitate:
Tip cazare :
Clasificare :
Restaurante:
Localitate:
Restaurant cu specific :
Club / Pub / Cafenea:
Localitate:
Tip locatie:
Evenimente:
Localitate:
Tip:
Perioada:
Download