Regina vacanţelor tale 

Echitaţie

În Prahova puteţi să exploraţi împrejurimile călare pe cal, mergând pe trasee de câmp sau galop, prin pădure, pe Drumul Voievozilor, pe dealuri, ajungând chiar în zona alpină, exemplu creasta Baiului. Principalele zone unde se fac în acest moment excursii călare sunt: Drumul Voievozilor; pădurea Gorgota-Potigrafu; Valea Prahovei cu puncte de reper: Câmpina, Breaza, Comarnic, Posada, Sinaia, Azuga, creasta Baiului; Valea Doftanei. În funcţie de ce zonă doriţi să exploraţi şi de distanţă puteţi să stabiliţi împreună cu centrul de echitaţie traseul exact.

             

Aici puteţi găsi următoarele centre: Parcul de Distracţii Păuleşti şi Clubul de călărie Horseland din Găgeni.

 

Parcul de Distracţii Păuleşti

Pădurea Păuleşti, Păuleşti, jud. Prahova

Tel: 0040.722.247.478

E-mail: parculdedistractii@yahoo.com

Website : www.parcpaulesti.ro

 

Parcul de Distracţii Păuleşti este situat la 10 km distanţă de Ploieşti, în pădurea Păuleşti, având o suprafaţă de 45.000 mp. Locaţia oferă numeroase modalităţi de distracţie şi relaxare, atât de dorite în ziua de azi. Aici poți lua lecţii de călărie  pe ponei şi cai.

  

Clubul de călărie Horseland

Găgeni, nr. 970, comuna Păuleşti, jud. Prahova

Tel : 0040.733.400.247

E-mail : contact@horseland.ro

Website: www.horseland.ro

 

Horseland vă oferă: plimbări călare însoţiţi la mână ;  călărie de agrement ; cursuri de iniţiere ; plimbări călare în afara clubului ; lecţii de călărie pentru toate nivelurile, individuale sau în grup ; antrenamente speciale pentru sport şi performanţă ; plimbări organizate pentru grupuri.

Hartă Păulești

Newsletter
Unitatiti de cazare:
Localitate:
Tip cazare :
Clasificare :
Restaurante:
Localitate:
Restaurant cu specific :
Club / Pub / Cafenea:
Localitate:
Tip locatie:
Evenimente:
Localitate:
Tip:
Perioada:
Download