Regina vacanţelor tale 

evenimente iulie 2016

 

***

Europafest Summer Edition

14-26 iulie 2016, Sinaia

      Eveniment cultural onorat de muzicieni venţi din toată lumea, SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, Franţa şi Germania sunt doar câteva din ţările ce au trimis mesageri virtuoşi să încânte publicul din România. Hotel Mara, Castelul Peleş, Parcul Ghica de la Cazino şi Biserica Catolică din Sinaia vor găzdui, seară de seară, concerte extraordinare în care acordurile de jazz, tango, sonată şi sonatină vor face deliciul spectatorilor.

***

Trofeul Sinaia

22 -24 iulie 2016, Sinaia

       Maşini puternice, piloţi profesionişti, multă culoare, motoare turate la maxim, scârţâit de frâne, adrenalină şi tensienea copleşitoare a competiţiei, totul este reunit într-un spectacol automobilistic unic: raliul pe şosea montană de la Sinaia. Lumea adoră cursele de maşini!

***

 Festivalul Internaţional Enescu şi muzica lumii

08 - 20 august 2016, Sinaia

   Un regal al artelor frumoase în care sunetul, imaginea si ambientul sunt aduse împreună într-un eveniment de o înaltă vibraţie culturală. Festivalului îşi deschide porţile către toţi iubitorii de muzică bună cu o viziune de viitor asupra fenomenului cultural românesc. Pe parcursul evenimentului vor putea fi audiate, în sălile de concerte din Sinaia, dar şi în parcuri sau biserici, lucrări ce aparţin unor epoci diferite şi unor autori renumiţi.

Hartă Sinaia

Newsletter
Unitatiti de cazare:
Localitate:
Tip cazare :
Clasificare :
Restaurante:
Localitate:
Restaurant cu specific :
Club / Pub / Cafenea:
Localitate:
Tip locatie:
Evenimente:
Localitate:
Tip:
Perioada: