Regina vacanţelor tale 

Evenimente octombrie

Karpatia Horse Trials

9-11 octombrie 2015, Domeniul Cantacuzino Florești

Ajuns la a doua ediție, Karpatia Horse Trials, eveniment hipic internațional, care se va desfășura în perioada 9-11 octombrie 2015, va recrea și anul acesta splendoarea și frumusețea de altădată a celebrului Domeniu Cantacuzino din Florești, județul Prahova. Propunându-și să instituie o tradiție în acest spațiu, Fundația Cantacuzino Florești și Asociația Ecvestră Hipohouse vor deschide și în 2015 o ușă către vremurile de prestigiu din România. 

Timp de trei zile, Domeniul Cantacuzino Florești îi așteaptă pe pasionații de călărie, dar și pe nostalgicii trecutului nobiliar din România să se bucure de eleganța echitației și de activitățile care vor reconstitui Belle Epoque în contemporaneitate.

Karpatia Horse Trials cuprinde două tipuri de competiții oficiale: Concurs Complet Internațional si Concurs demonstativ de atelaje cu doi și patru cai. 
Competiţia ecvestră internațională este împărțită pe trei categorii de concurs ( CCI 1*, CCI 2*, CCI 3*) și compusă din probele de Dresaj, Cross-Country și Obstacole. 
Concursul de trei stele (CCI 3*) este principala noutate din 2015, fiind etapă calificativă pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 și cuprinde o spectaculoasă probă de cross-country, cu obstacole naturale ce se vor întinde pe tot Domeniul. Toate probele se vor remarca prin eleganță şi vor pune în evidență armonia între cal și călăreț, un dialog special caracterizat prin încredere, precizie, suplețe.

Mai multe detalii aici.

Hartă Florești

Newsletter
Unitatiti de cazare:
Localitate:
Tip cazare :
Clasificare :
Restaurante:
Localitate:
Restaurant cu specific :
Club / Pub / Cafenea:
Localitate:
Tip locatie:
Evenimente:
Localitate:
Tip:
Perioada:
Download